Megbízhatópontos mérlegcellák a hazai piacvezetőtől 

Innovatív és megbízható: optimális mérlegcellák az Ön alkalmazásához a HBM-től. Támaszkodjon a világ vezető mérlegtechnikai vállalatának szaktudására. 

HBM mérőcellák: Német tervezés és precizitás 2 év garanciával

A HBM mérlegtechnika egyet jelent a pontossággal, biztonsággal, megbízhatósággal és minőséggel. A vállalat számára kiemelten fontos az innováció, valamint az olyan széleskörű, rugalmas és költséghatékony megoldások, amik megfelelnek minden vevői követelménynek.

Több mérlegcellánk iparági standard évtizedek óta. Legyen szó analóg vagy digitális mérlegcelláról, platform-, hasáb-, csap- vagy egyéb fajta mérlegcelláról – mi nyújtunk rá megoldást! Mindezeken felül kínálunk mérlegelektronikákat, illetve gyári mérlegcella tartozékokat, kiegészítőket.

Állandó magyarországi raktárkészlet garantálja a zökkenőmentes és gyors szállítást, cserealkatrész ellátást. Mérlegcelláinkat a hazai mérleggyártók és mérlegjavítók átfogóan ismerik, széles körben használják és már régóta támogatják.

Kérjen tőlünk ajánlatot vagy bővebb információt

Mérlegtechnikai alkalmazások

Siló- és tartályszint mérés

A készletkezelés megköveteli a tárolótartály vagy siló tartalmának ellenőrzését, gyakran kedvezőtlen környezeti körülmények között. A HB Mérnöki Iroda alkatrészei tökéletes megoldást kínálnak, a tartály szintjének egyszerű jelzéstől a teljes mérlegmodulig. Bővebben…

Töltés adagolás

Válogatási, adagolási és töltési folyamatok gyors és pontos vezérlése. A HB Mérnöki Iroda megoldásainak célja, hogy a robusztus és precíz mérlegcellák, valamint a nagy teljesítményű elektronikák és szoftverek révén nyújtson megfelelő megoldást az adott alkalmazáshoz.

Járműmérlegek

Hiteles hídmérleg használatos a tehergépkocsik tömegének gyors és pontos méréséhez. Az ilyen mérlegek jellemzően magas terhelés és durva környezeti körülmények (eső, por, fagy, napsütés) mellett üzemelnek. A vasúti kocsik tengelyterhelését a vágányba szerelt dinamikus/statikus mérlegek hivatottak ellenőrizni.

Platform mérlegek

A platformmérlegeket a levélmérlegektől kezdve a kiskereskedelmi mérlegeken át a raktári mérlegig számos alkalmazásban használják. Kialakításaik eltérőek, de ami közös ezekben a mérlegekben, az a lapos kialakítás és a könnyű kezelhetőség. A HB Mérnöki Iroda az egy- és többpontos mérlegcellák széles választékát kínálja.

Egészségügyi mérlegek

Az egészségügyi mérlegek betegek, szervek és vizsgálati minták tömegét hivatottak mérni. Az ellenőrzött egészségügyi mérlegeknek számos előírásnak kell megfelelniük, és egészségügyi termékként kell jóváhagyni őket. Keresse munkatársunkat speciális igényeivel!

Élelmiszer-csomagolás

Gyors, pontos, higiénikus és gazdaságos: mérlegcelláink és mérlegelektronikáink rugalmas, hosszú élettartamú megoldást kínálnak, ami növeli a termelékenységet és csökkentik a túltöltést, valamint a gépleállásokat.

Ellenőrző mérlegek (checkweigher)

Az ellenőrző mérlegelés egyre fontosabbá válik a folyamatok automatizálásával, és jelentősen csökkentheti a költségeket és a hulladékot. Hozzon létre saját ellenőrző mérlegelési megoldást a HBK speciális mérlegcelláival és szoftverével.

Kombinációs mérleg

A több fejes mérlegeket széles körben használják a csomagolóiparban a gyors sebességük és az egyes töltet tömegek nagy pontosságú mérése miatt. A HB Mérnöki Iroda személyre szabott mérőcellákkal, mérőelektronikával és szoftveralgoritmusokkal tudja támogatni alkalmazását.

HBM mérlegtechnikai termékek áttekintés

Amit elvárhat egy HBM mérlegcellától

Pontos mérési eredmények és legmagasabb szintű megbízhatóság 

Mérlegcellák, amik minden specifikációnak megfelelnek 

Maximális rugalmasságot az alkalmazásokban

Meghamisíthatatlan termékek a hologram címkének köszönhetően