QuantumX mérésadatgyűjtő rendszer (DAQ)

Tökéletes eszköz minden mérési és tesztelési feladatra.

Egy mérésadatgyűjtő rendszer minden felmerülő mérési és tesztelési feladatra

QuantumX mérésadatgyűjtő rendszer (DAQ system = data acquisition system) tökéletes választás minden tesztelési és mérési feladatra. A különböző fizikai mennyiségek mérése és számtalan szenzor technológia használata mellett is nagy megbízhatóságú. A különlegessége, hogy gyakorlatilag mindenféle analóg szenzor csatlakoztatható hozzá. 

A modulok biztosítják, hogy a különféle fizikai mennyiségek széles skálája mérhető legyenek egyszerre, egy időben, egyetlen eszközzel, nagy megbízhatósággal. Mindemellett több modul is elérhető specializált mérési feladatokra, valamint az egyes modulok képesek az egymással való együttműködésre, centralizáltan és decentralizáltan is. 

Kérjen tőlünk ajánlatot vagy bővebb információt

Univerzális mérőerősítő modulok 

Gyakran kell megbirkóznia folyton változó mérési feladatokkal? A QuantumX univerzális mérőerősítő moduljai jelentik az ideális választást Önnek! Univerzális csatlakozók teszik ideálissá ezeket a DAQ modulokat az összes általános szenzor technológia fogadására. Nem számít, hogy mi a mérési elv, amit használni kell, és hogyan kell az egyes szenzorokat kombinálni. 

Speciális mérőerősítő modulok 

Minden mérési feladatra létezik mérőerősítő modul: a használt szenzor technológia alapján könnyen kiválasztható a megfelelő; legyen szó nagy csatornaszámról vagy extrém pontosságról. Gyakran változó mérési feladatokhoz az univerzális modulokat javasoljuk. 

Adatrögzítő modul

A QuantumX CX22B-W adatrögzítő modul autonóm módon begyűjti, kiértékeli és elmenti az összes mérési adatot közvetlenül az eszközre – PC kapcsolat nélkül. Ez a tulajdonság mind tesztpadoknál, mind mobil adatgyűjtési, terepi tesztelési feladatoknál fontos lehet. 

Kimeneti és kommunikációs modulok

Szeretné a QuantumX mérésadatgyűjtő rendszert CAN hálózathoz kötni? Vagy szüksége van rá, hogy analóg jelet adjon ki? Teljesen automatizált rendszert szeretne építeni? A QuantumX tökéletesen megfelel erre is: válassza ki a megfelelő kimeneti és kommunikációs modult az Ön mérési és automatizálási feladatához.

Kiegészítők

Találja meg az Ön mérési és tesztelési feladatához szükséges kiegészítőket. Nagy választékban állnak rendelkezésre mechanikus rögzítő elemek, hátlapi panelek, jelkondicionáló adapterek, csatlakozók, hálózati tápegységek, rendszer kábelek.

Mérésadatgyűjtő program

A QuantumX modulok a catman®EASY/AP és EVIDAS mérésadatgyűjtő programokkal gyors és megbízható mérést tesznek lehetővé. Utólagos kiértékelésre szintén kiválóan megfelelő választás.