QuantumX CX22B-W: adatrögzítés a hatékony teszteléshez és felügyeleti alkalmazásokhoz

QuantumX CX22B-W adatrögzítő zökkenőmentesen illeszthető az univerzális és decentralizált QuantumX modulokhoz, függetlenül attól, hogy mechanikai-, elektromos- vagy hőmérsékletmérésről van szó, esetleg járművek buszrendszeréről, kameráról, időjárás állomásról, GPS-től származó jeleket kell feldolgozni. A CX22B-W begyűjti, kiértékeli és elmenti az összes mérési adatot közvetlenül az eszközre – PC kapcsolat nélkül, akár 5 MS/s mintavételig.

 

Decentralizált rendszer koncepciója 

Az decentralizált, moduláris QuantumX mérésadatgyűjtő / mérőerősítő modulok és az adatrögzítő modul tökéletesen illenek mind a kisebb, mind a különösen összetett mérési és tesztelési feladathoz. Helyhez kötött, hosszútávú mérési feladatok során az adatrögzítő teljesen autonóm módon képes begyűjteni a mérési adatokat a nagyobb távolságban lévő mérésadatgyűjtő moduloktól. Ilyen alkalmazás lehet, pl. hidak, szélturbinák, alagutak, nagy méretű épületek, építmények, gépek állapot felügyelete. De hasonlóan hosszút távú, megbízható működésre van szükség a tartós járatást végző tesztpadoknál, élettartam teszteknél, fárasztóvizsgálatoknál. 

 

Mobil / terepi mérésadatgyűjtés (mobil DAQ) 

A legjellemzőbb mobil / terepi alkalmazások a járművek menetdinamikai tesztjei (vezethetőség és kezelhetőség), valamint a közúti igénybevételek mérésadatgyűjtése (RLDA = road load data acquisition) rossz minőségű utakon. A rögzített adatokat fel lehet használni egy végső validációhoz; vagy lehet akár bemenete is egy laboratóriumi tartós- vagy élettartam tesztnek, akár egyes alkatrészekre, nagyobb részegységekre, de akár a teljes járműre is. Mindezek mellett az összegyűjtött adatok segíthetik optimalizálni a fárasztó vizsgálatok szimulációs modelljeit, hogy ezáltal rövidüljön a fejlesztési idő, és csökkenjenek a fejlesztési költségek. 

Autókban, haszongépjárművekben, vonatokban, hajókban, vagy bárhol máshol is használják, kevésbé igényes a környezeti körülményekre, mit a legtöbb PC vagy laptop. A strapabíró kialakítás mellett elegendő számítási teljesítményt és magas szintű rugalmasságot nyújt, függetlenül attól, hogy közvetlen csatlakoztatunk hozzá érintőképernyőt, vagy LAN / WLAN hálózaton keresztül távolról érjük el PC-ről, tabletről, mobiltelefonról. 

Kérjen tőlünk ajánlatot vagy bővebb információt

A CX22B-W adatrögzítő modul számtalan lehetőséget nyújt a felhasználóknak:

  • Számítások, automatizálás, megjelenítés, mérési adatok mentése robusztus fájlformátumban
  • Ethernet és USB csatoló felületek videokamerákhoz
  • Kerékre szerelt telemetria rendszer közvetlen elérése
  • Egy adott vezetési szituációban elérhető mért értékek, jelek összegyűjtése a mérési hely aktuális adataival, pozíciójával, a jármű pillanatnyi mozgási adataival, a jármű rendszereiből kinyerhető adatokkal. A helymeghatározásra használhat GPS-t, GLONASS-t vagy inerciális mérőrendszer (IMU).
  • Nagy teljesítményű jelfeldolgozás, online számítások, köztük olyan funkciók, mint egyszerű tudományos számológép, mátrix számítások, hisztogram, osztályozás (pl. Rain flow), FFT / spektrum analízis, elektromos teljesítmény számítás. És minden egyéb, ami hasznára lehet a felhasználónak, hogy a helyes következtetéseket vonhassa le, már a terepen.

Egyszerű mérésadatgyűjtés és kiértékelés a catman®EASY/AP-vel

A catman®EASY/AP egyszerűsíti a beállításokat, adatgyűjtést, és a mérési adatok megjelenítését. A legújabb catman®EASY/AP verziókban a mérési adatok mellett megjeleníthető több kamera képe is, a GPS pozíció Google Maps térképen, csakúgy, mint a hosszú távú méréseknél statisztikai adatok, megjegyzések, figyelmeztetések.

CAD rajzok

  • Szakmai támogatás

  • Ajánlatkérés

  • Termékekkel kapcsolatos kérdések

QuantumX CX22B-W

Cím

Go to Top